duminică, 13 mai 2012

Geanta Flower Power




Primavara se apropie de final, vara isi intra tot mai tare in drepturi, ne aflam asadar in luna mai, luna ce este bine cunoscuta de catre toata lumea ca fiind luna florilor, de aici si denumirea sa populara de Florar si ce moment din an este mai potrivit pentru a trece la garderoba de vara, plina de culoare, de materiale vaporoase, confortabile si usoare, daca nu acesta? Dar bineinteles ca orice tinuta trebuie accesorizata. O pereche de sandale, niste ochelari de soare, eventual si o palarie ne sunt necesare intr-o zi de vara, dar nici o tinuta nu este completa fara o geanta, atat cu rol practic, cat si estetic.

Una dintre propunerile noastre pentru acest sezon este aceasta geanta, cu forma semicirculara, cu imprimeu floral in culori vii, perfecta pentru a va intregi look-ul intr-o zi de vara. Purtata in oras, la shopping, la o plimbare, la cursuri, in weekend sau chiar la servici, geanta va atrage cu siguranta multe priviri asupra celei ce o poarta. 

Aceasta geanta este confectionata din bumbac imprimat intarit, partea laterala si bareta fiind realizate din catifea cu aspect de piele intoarsa. Interiorul este captusit cu acelasi tip de material cu imprimeu floral si este prevazut cu un buzunar pentru telefon. Inchiderea se face cu capsa magnetica.

Dimensiuni: lungime: 27 cm, latime: 20 cm, adancime: 6 cm, lungime bareta: 135 cm.

Pentru comenzi dati click aici sau trimiteti-mi un email.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu