miercuri, 6 iunie 2012

Geanta rotunda XXL

Nu-i asa ca gentile cu forme interesante va capteaza instantaneu privirea? Dar o astfel de geanta poate fi si foarte practica, nu doar interesanta. Ce credeti ca am putea obtine daca am combina caracteristica estetica cu cea practica? Noi am numi-o geanta rotunda XXL si ar fi cam asa: 
Materialul din care este confectionata este catifea neagra, ce da gentii un aspect lucios, ca de piele. Inchiderea se face cu fermoar. Geanta are un buzunar exterior, de asemenea foarte incapator, cu doua deschideri, ambele prevazute cu capsa magnetica.

In interior este captusita cu bumbac imprimat si are trei buzunare interioare, unul foarte mare, ce se inchide cu arici si doua buzunare mai mici, pentru telefon si portofel.
 










Bareta este din piele neagra si ofera doua lungimi de purtare ajustabile, in functie de preferinte.
Acum sigur v-ati convins ca e geanta ideala pentru a fi purtata oriunde si oricand, nu-i asa? Si asta deoarece este usor de asortat la orice tinuta de zi, ideala pentru a fi purtata la servici sau la cursuri, iar datorita faptului ca este foarte incapatoare, este potrivita chiar si pentru calatorii..

Dimensiuni: lungime: 46 cm, latime: 30 cm, adancime: 7 cm, lungime bareta: 48 cm pana la 88 cm, latime bareta: 2.5 cm.

 Pentru comenzi dati click aici sau trimiteti-mi un email.

2 comentarii: