marți, 21 august 2012

Porumbelul pacii

Stiati ca in mitologia greaca porumbelul, ca pasare a Afroditei, este un simbol al dragostei? Sau ca pentru arabi porumbelul este un mesager al iubirii, norocului si pacii, precum si al fidelitatii dintre sot si sotie sau dintre frati? Simbol al inocentei si puritatii, imaginea porumbelului cu ramura de maslin in cioc este conturata in Biblie, aceasta fiind pasarea ce i-a vestit lui Noe incetarea potopului si retragerea apelor.

Asadar, porumbelul are o multime de simboluri, dintre care probabil ca cel mai cunoscut este cel al pacii. Ce parere aveti despre o iesire din monoton folosindu-ne de o imagine simbol?

Si ca nu cumva sa credeti ca am abandonat pasiunea pentru posete si ne-am apucat de zoologie sau religie, va prezentam ideea noastra de utilizare a acestui simbol:

Este o geanta foarte practica, confectionata din material impermeabil, de culoare neagra, intarit, imaginea porumbelului fiind obtinuta prin decupare. Clapa are o forma asimetrica, cu margini rotunjite, inchiderea se face cu capsa magnetica. Bareta este realizata din acelasi material ca si geanta si permite purtarea ei in stil "crossbody". In interior geanta este captusita cu material viu colorat, cu imprimeu floral, avand si trei buzunare interioare.

Dimensiuni: lungime: 28 cm, latime: 25 cm, adancime: 6 cm, lungime bareta: 130 cm.


Pentru comenzi dati click aici sau trimiteti-mi un email.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu